Kjøp av varer fra [[ $t('contact.title') ]]

Når du har kjøpt en vare hos Gulvhandelen.no AS (org.nummer 922 078 629 MVA) har du de samme rettigheter som om du hadde kjøpt varene i en hvilken som helst annen butikk.
Men du har i tillegg en angrefrist på 14 dager fra du mottar varene. Angrefristen gjelder ikke for tilvirkede varer som f.eks kundetilpasset parkett. Varene som skal returneres må også være uåpnet i originalemballasje, uten skader og samme mengde som du mottok. Fraktomkostninger vedrørende ditt kjøp må du fullt og helt dekke selv om du benytter angrefristen.

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt. (jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.  (jf. Ang Angreretten § 25)

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon.  (jf. Ang Angreretten § 25).

Merk at angreretten gjelder kun for forbruker og ikke bedriftskunder.