HANDLE

Når du har lagt din bestilling opprettes en avtale om kjøp mellom deg og Gulvhandelen.no AS. En bekreftelse sendes til den e-postadressen du oppga ved bestilling innen 2 virkedager fra vi har mottatt din ordre.

Dersom det er feil ved pris, leveringstid eller andre omstendigheter skulle inntreffe reserverer Gulvhandelen.no seg retten til å endre dette i ettertid. I et slikt tilfelle kontakter vi deg og informerer om dette. Du har da rett til å enten endre eller annullere bestillingen. NB! Gjelder ikke tilvirkningskjøp (varer som må produseres).

Gulvhandelen.no inngår ikke avtaler med personer som ikke er myndige (18 år).

Gulvhandelen.no reserver seg retten til å nekte en bestilling.

Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen. Dersom kjøperen bruker kredittkort eller debetkort ved betaling, reserveres kjøpesummen på kortet ved bestillingen. Kortet belastes ved sending av ordren, ved betaling med kredittkort, vil lov om kredittkjøp m.m. komme til anvendelse.

Har selgeren særskilt behov for å kreve forskuddsbetaling fra kjøperen, for eksempel ved tilvirkningskjøp, kan selgeren kreve dette.

Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

Tilbakebetalinger

I de tilfeller hvor tilbakebetaling er aktuelt ved for eksempel heving av kjøp, reklamasjon eller bruk av angreretten, gjøres det i første omgang ved tilbakeføring av penger til en, av deg angitt, bankkonto. Tilbakebetalingen skjer senest 14 dager fra saken som årsaket tilbakebetalingen er avsluttet.