HVORFOR ER DET FORSKJELLIG LEVERINGSTID PÅ PRODUKTENE

Vi sender varer fra ulike lager slik at vi kan tilby et stort og variert utvalg samtidig som det er kostnadsbesparende i forhold til lager og frakt. Dette gjør at vi kan holde prisene lavere.

Under er det forklart litt nærmere om leveringstid

  • Varer vi selv lagerfører blir sendt til kunden senest neste dag etter at vi har mottatt bestillingen (hverdager mandag til fredag)
  • Varer fra eksternt lager i Norge blir sendt til kunden innen 2-5 dager etter at vi har mottatt bestillingen (hverdager mandag til fredag)
  • Varer fra eksternt lager i utlandet ankommer vårt hovedlager normalt innen 1 til 3 uker etter at vi har mottatt bestillingen. Vi sender varene videre til kunde senest dagen etter vi har mottatt varene. (hverdager mandag til fredag)
  • Bestiller du en vare som må produseres/tilvirkes vil du bli kontaktet av oss (Gulvhandelen.no) slik at vi kan gi deg en estimert leveringstid.
    Disse produktene er merket med egen info om det på produktsiden til produktene det gjelder

Vi tar forbehold om at leveringstiden på varer som sendes fra eksterne lager i enkelte tilfeller kan avvike fra det som står estimert. Du vil da bli kontaktet av oss (Gulvhandelen.no) slik at du kan endre eller annullere bestillingen om du skulle ønske det. ( Du kan ikke annullere en bestilling av produkter som må produseres/tilvirkes hvis de allerede er satt i produksjon)

Har du spørsmål ang. leveringstid kan du sende en e-post til [[ $t('contact.email_kunde') ]]
Du kan også chatte med oss når den er tilgjengelig