RABATTKODER

Fra tid til annen gir vi ut rabattkoder, det kan være i forbindelse med kampanjer, konkurranser, påmelding til nyhetsbrev ol.

Rabatten gjelder fra neste handel etter at rabattkoden er registrert i rabattkodefeltet under "min side".

Hvordan registrere rabattkoden

Rabattkode er en kode som tastes inn i rabattkodefeltet under "Min side" etter at du er logget inn. Du behøver kun å taste inn rabattkoden èn gang. Når den er registrert vil du se prisene med fratrukket rabatt når du er innlogget.

Rabattkoden lar seg ikke registrere

Det kan hende at rabattkoden allerede er registrert, sjekk om prisen endrer seg på produktet etter at du har logget inn i nettbutikken.

Dersom du har problemer med å registrere en rabattkode; send oss en epost på [email protected] (legg ved kundenr og rabattkode).

Rabattavtalen gir deg rabatt på utvalgte produkter fra Gulvhandelen i vår nettbutikk (www.gulvhandelen.no). Rabatten vil ikke kunne kombineres med pakkeløsninger, storkjøp, eller andre allerede rabatterte produkter for å oppnå ytterligere rabatt. Prisen regnes alltid fra normal webpris på produktet. Rabatten gjelder kun på utvalgte varer fra Gulvhandelen.

Etter registrering har rabattavtalen ingen utløpsdato og vil være aktivt i hele ditt kundeforhold hos Gulvhandelen.no, dersom ikke annet er oppgitt.

Vi forbeholder oss retten til og når som helst tre ut av rabattavtalen dersom uforutsette/ukontrollerbare ting skulle tre inn.

Tilbud

Tilbud gjelder så langt lageret rekker, eller i en bestemt tidsperiode.