REKLAMASJON

Alle produkter hos Gulvhandelen.no er omfattet av reklamasjonsreglene i forbrukerkjøpsloven.

Reklamasjon bør skje hurtigst mulig og uten opphold men må senest skje 2 år etter at du som kunde fikk varen i din fysiske besittelse. Dersom varen eller deler av denne ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre er fristen 5 år.

Om du som kunde oppdager kvalitetsfeil på leverte varer ber vi deg kontakte kundeservice så vi kan rette til feilen. Vi ber deg også om å ta bilde av skaden.

Skulle du få levert feil varer er det viktig at disse ikke monteres eller tas i bruk.

Montering / produkter tatt i bruk anses som godkjent. Dette gjelder ikke ved omstendigheter som gjør at det først ved montering er mulig å se at det er feil vare som er levert.

Ved en innmeldt reklamasjon/garantisak hvor ingen feil kan konstateres vil du debiteres for de kostnader som eventuelt har oppstått. Dette gjelder spesielt i de tilfeller hvor du selv har forårsaket skaden som f.eks. ved feilmontering eller feilhåndtering.

Vennligst kontakt vår kundeservice på [[ $t('contact.telephone') ]] eller e-post [[ $t('contact.email_kunde') ]].

Vi hjelper deg gjerne på mail/telefon/chat for at dokumentasjonen skal bli så god som mulig. Det er svært viktig at du leser monteringsanvisning og bruksanvisning/FDV på aktuelt gulvprodukt før montering. Monteringsanvisning ligger i flere av pakkene eller er lagt ved forsendelsen eller bli tilsendt på mail ved forespørsel.

Skulle bruksanvisning/FDV mangle du kontakte Gulvhandelen.no, så sender vi den til deg på mail. Kontakt oss på e-post: [[ $t('contact.email_kunde') ]] eller ring [[ $t('contact.telephone') ]].

Produkt av ekte trevirke -uansett slag –  påvirkes av miljø og vil til enhver tid tilpasse seg det aktuelle klimaet. Reparasjoner og skader som er forårsaket av feil bruk eller avvik ift bruksanvisning/FDV vil ikke erstattes og må fullt og helt dekkes av kjøper.

Det er viktig å merke seg at alle gulvbord må inspiseres for feil/mangler før det installeres.
Er gulvbordet installert med synlige feil/mangler er det også godkjent og kan ikke reklameres på. Oppdager man feil eller mangler på et gulv må leggingen opphøre og meldes snarest.