Kjøp av varer fra [[ $t('contact.company_name') ]]

Når du har kjøpt en vare hos [[ $t('contact.company_name') ]] (org.nummer 922 078 629 MVA) har du de samme rettigheter som om du hadde kjøpt varene i en hvilken som helst annen butikk.

Før ordren er pakket/sendt:

Slett ordren selv fra ordrehistorikk/ordrestatus på "Min side", eller ring oss på [[ $t('contact.telephone') ]] og be om at hele ordren slettes. Dersom en kundebehandler bekrefter at ordren er slettet, da har du angret.
For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret, i minst 14 dager.

Har du kjøpt for mye

Dersom du som kunde har tre eller flere pakker til overs, har du mulighet til å returnere disse til Gulvhandelen.no, så sant dette er en lagerført vare på vårt hovedlager. Varen må være uåpnet i original emballasje, uten skader og returneres innen 3 uker fra du mottok varen. Kunden må selv påkoste frakt for retur av dette. Det er mulig å levere varen selv på vårt hovedlager.

Krav til din returhåndtering:

Retur til Gulvhandelen.no skal alltid gjøres på følgende måte:

Logg inn på "Min side" og registrer din retur/angrerett. Du vil motta en «Returbekreftelse» på mail som bekrefter at kjøpet/varen er innenfor kriteriene for retur/angrerett, skriv ut denne bekreftelsen og legg den sammen med varene som skal returneres. Du betaler da for returfrakt. Når vi har mottatt og behandlet returen/angreretten din, vil ditt tilgodehavende (dine penger/reservasjon på kort) bli oversendt/frigitt din konto. Normalt tar dette 3-4 dager etter at vi har registrert varen hos oss.

Send varene snarest mulig etter at du har mottatt bekreftelsen, betal returfrakt og returner varene til oss med vedlagt «Returbekreftelse»

Varer som skal sendes i retur sendes til:

[[ $t('contact.company_name') ]]
[[ $t('contact.address') ]]

Uavhentet sending:

Varer som forblir uavhentet (Hvor transportør ikke får kontakt med mottaker av sendingen) og går automatisk i retur, er ikke å regne som en aktiv returhåndtering. Kommer sendingen i retur som uavhentet pakke/sending vil gebyr bli belastet i henhold til gjeldende satser. Dette er pr dd. 480,- Gebyret kommer i tillegg til kostnaden for returfrakten.