Slipe parkett

Vi tilbyr sliping og behandling av parkett og tregulv i Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud og Vestfold.

HVA VI KAN GJØRE

Vi kan slipe eikeparkett, heltregulv, furugulv og evt andre typer gulv, trapper og terskler. Etter sliping kan vi behandle med olje, hardvoksolje eller lakk. Overflatene kan behandles med klar olje/lakk, hvitpigmentert evt. farge. Vi kan også behandle kjøkkenbenker.

OMRÅDER VI DEKKER

Av logistikkmessige årsaker så dekker vi dessverre ikke hele landet. Vi kan slipe parkett og behandle gulv i områdene/fylkene rundt Oslofjorden. Ta kontakt med oss så ser vi hvilke muligheter vi har der du bor.

PRIS OG FORUTSETNINGER

Prisen blir beregnet ut ifra hva som skal gjøre og størrelsen på jobben. Det er viktig at arealene og arbeidsstedet er klart i henhold til avtale før jobben starter. Gulvsliperne har ikke anledning til å flytte møbler osv.

HVORDAN DU BESTILLER

Vi har laget et bestillingsskjema under som du kan bruke til å sende oss en forespørsel. Du kan også ta kontakt på mail, chat eller telefon. Vi vil sende deg et skjema som må fylles ut, og gi deg en komplett pris på jobben.

Vårt team av gulvslipere ledes av Petar, han har mange års erfaring med sliping av gulv og trapper samt lakkering og oljing. Tilbakemeldingene fra våre kunder og prosjekter er at han er en ydmyk, ansvarsfull, kvalitetsbevisst og profesjonell gulvsliper. Han bruker utelukkende kvalitetsmaskiner og behandlinger fra Europas ledende produsenter. Petar og hans team med gulvslipere har kompetanse som gir deg trygghet og flotte resultater.

VI GIR DEG ET SKRIFTLIG TILBUD MED FAST PRIS

Send oss en forespørsel på mobilbefaring, fysisk befaring, sliping av tregulv/trapp, lakkering eller oljebehandling!

KONTAKT OSS FOR SLIPING OG BEHANDLING

KONTAKT OG INFORMASJON


Vi vil gjerne høre fra deg om du ønsker sliping eller behandling av ditt tregulv eller prosjekt. Bruk skjemaet til å sende oss en forespørsel. Beskriv hva du ønsker så kommer vi tilbake til deg.

Du kan også nå oss på følgende måter

post@gulvhandelen.no

33 31 22 22

Chat med oss

Hverdager 9:00-15:00