Miljøhensyn

Bærekraftige produkter endrer hvordan vi designer våre hjem

Banner will appear here after save

SERTIFISERINGER

Segl som PEFC-sertifiseringen eller The Blue Angel indikerer at et produkt er miljøvennlig. Når du kjøper gulv, vær oppmerksom på sertifiseringer fra anerkjente institusjoner og forstå hva de betyr.

KVALITET OG BÆREKRAFT

Til tross for et bredt utvalg av tilgjengelige produkter fra hele verden, er det verdt å være oppmerksom på hvor gulvet ditt kommer fra. Gulv som for eksempel er laget i Tyskland oppfyller typisk høye standarder for kvalitet og bærekraft. På den måten kan du ha glede av ditt nye gulv lenger.

NATURLIGE MATERIALER

Når det kommer til bærekraftige og miljøvennlige materialer, så er tregulv et perfekt valg fordi det er et naturlig og fornybart materialet. Men det er kun ordentlig bærekraftig om det er FSC- eller PEFC sertifisert. Du kan være trygg på at du har hjulpet miljøet når du kjøper PEFC sertifisert tregulv.

GULV SOM VARER

Bærekraftige gulv betyr ikke bare at de er produsert på bærekraftig vis eller av bærekraftige materialer. Gulvene er også ment for å vare så lenge som mulig og kan repareres om nødvendig. Gulvene bør også ha minimal isoleringsevne slik at undergulvsvarme lett kommer til overflaten og krever minst mulig elektrisitet.

Vi har alltid vært drevet av vår forpliktelse til kvalitet, miljø og bærekraftig utvikling av alle produktene vi selger. Vår erfaring er at disse tingene gjerne henger sammen, og våre leverandører er valgt pga deres engasjement, fokus og vilje til å prioritere miljø. Det krever litt mer av oss som bedrift å tenke miljø, men vi mener det er verdt det, og håper du som kunde også synes det. Har du forslag til ting vi kan forbedre eller ideer vi kan vurdere, setter vi stor pris på om du tar kontakt med oss.