Om oss

Vårt mål er å tilby alle våre kunder kvalitet og service - hos oss er både små og store gulvprosjekter like viktig!

HVEM ER VI

Gulvhandelen er et relativt nytt selskap, etablert i 2018. Siden da har vi vokst enormt og har blitt en av landets største nettbutikker på gulv. Våre ansatte har holdt på med gulv siden 90-tallet og innehar mye kunnskap om produksjon av gulv, kvalitetskrav, salg, innstallasjon og service på gulv.

VÅR TILNÆRMING

Alle du kommer i kontakt med hos Gulvhandelen brenner for gulv og arbeidsplassen sin, derfor er det helt avgjørende for oss at du som kunde blir fornøyd. Det foregår mye innovasjon og endringer i gulvbransjen også, og som kunde av oss kan du være trygg på at du får produkter som er relevante og oppdaterte mtp. materialer, produksjonsteknikk, miljø og kvalitet.

HVA VI TILBYR

Gulvhandelen tilbyr flotte og varige kvalitetsgulv til både profesjonelle og private forbrukere. Vi forsøker hele tiden å optimalisere våre leverandørkjeder og avtaler slik at vi kan tilby så gode priser som mulig men aldri på bekostning av kvalitet eller miljø.

VÅRT PRODUKT

Produktene våre kommer i all hovedsak fra Europa og med et så lavt miljøavtrykk som mulig. I flere områder av Norge kan vi også tilby legging og gulvsliping. Dersom du trenger hjelp til å legge eller behandle gulvet ditt kan du sende oss en forespørsel.

I vår nettbutikk kan du bestille gulv og tilbehør som du kan hente selv eller få levert hjem på døren. Vi tilbyr også gratis vareprøver (porto kr 49,- levert til postkasse). Våre kontorer og showrom befinner seg på Borgeskogen industriområde, midt i Vestfold, kun 5 minutter fra E18. Book gjerne tid med oss om du ønsker komme å se større prøver av gulvene våre, hente vareprøver eller slå av en gulvprat. Velkommen til oss!

Mer enn

5500

ORDRE BEHANDLET

Mer enn

200000

KVADRATMETER SOLGT

Mer enn

10000

KVADRATMETER INSTALLERT

Sprout Total Count Banner Will Appear Here After Save