Black Friday = Black Week hos Gulvhandelen

Black Friday = Black Week hos Gulvhandelen

Black Week 2023 er over! Black Friday 2024 er 29. november.
Black Friday er årets største shoppingdag med mange gode tilbud,men Black Week starter allerede helgen før!

 

Hva er Black Friday?

Black Friday startet i USA på 60-tallet, og er kjent som årets største handledag både i fysiske butikker og på nett. Den store salgsdagen faller som regel på den fjerde fredagen i November, dagen etter «Thanksgiving». I USA har denne populære salgsfredagen vært startskuddet for julehandelen, og spesielt julegaveshoppingen. 

Selve navnet Black Friday stammer fra politiet i Philadelphia. Der brukte de uttrykket seg imellom om trafikkaoset og menneskehavet som oppstod under butikksalget på 60-tallet, da millioner av mennesker skulle ut for å kjøpe julegaver.

 

Hvilke Black Friday-tilbud kan du finne hos oss?

Nettet bugner av tilbud til Black Friday, så det er lurt å lage seg en oversikt over hva man ønsker seg. Black Week-tilbudene hos Gulvhandelen blir som regel avklart uken før Black Week, men her kan du se hvilke produktkategorier som ble bestselgere på Black Friday 2023

Én ting er i hvert fall sikkert – planlegger du et gulvkjøp vil du ikke gå glipp av Black Week hos Gulvhandelen! Her kan du forvente deg et utvalg produkter til ekstra gode priser hele i hele perioden, og nye tilbud i løpet av uken før den store dagen! 

 

Black Friday i Norge

De senere årene har Black Friday blitt en tradisjon, også her i Norge. Tradisjon tro går den store handledagen av stabelen den siste fredagen i november, med gode tilbud og årets beste priser. Tilnærmet alle butikker og nettbutikker i Norge er med på Black Friday eller Black Week i november.

 

Hva er Black Week?

Black Friday er for mange et kjent begrep, men Black Week og Black Weekend har ikke vært så etablert i Norge før i senere tid. Siden Black Friday oppsto første gang i USA, har konseptet vokst seg mye større. Den økende interessen har ført til at Black Friday har vokst i antall tilbud, butikker og dager – det har oppstått stor konkurranse om å tiltrekke seg kundene, og salgsperioden har dermed blitt utvidet. Black Week har dermed blitt vanlig i flere land, inkludert i Norge. 

 

Når er Black Week 2024?

Det er bare å glede seg til Black Week 2024  hos Gulvhandelen! Salgsuken starter allerede helgen før, og gir deg Black Friday-priser hver dag, hele uken frem til 1. desember! Vi har alltid spennende tilbud og prisavslag til årets store salg på gulv, det er bare å gjøre seg klar!

 

Planlegg og kjøp gulv under Black Week

Med mange gode tilbud under Black Week, kan det være lett å la seg friste av ting man egentlig ikke har bruk for. Samtidig er julen rett rundt hjørnet, og Black Friday markerer for mange starten på julehandelen og da spesielt handling av julegaver.

Planlegg godt hva du trenger, gjerne frem i tid, Black Week en unik mulighet for å sikre seg et flott kvalitetsgulv man enten rekker å montere innen jul, eller som man ønsker levert på nyåret. Noen ønsker også å gjøre en innsats hjemme i romjulen.

 

Vi ønsker alle våre kunder en riktig god handel under Black Week 2024!