Fjern knirk i gulvet med Knirkstopp - Bli kvitt knirkingen!

Knirkstopp fjerner knirk fra gulv kjøp hos Gulvhandelen

Knirk i parkett eller laminat er irriterende, og det kan være mange grunner til hvorfor. Ofte er Knirkstopp den enkleste løsningen på problemet.

Knirkstopp heter Stop Creak originalt, det er utviklet nettopp for å fjerne uønsket knirk fra parkett og laminatgulv. Det er veldig tynnflytende og designet for å penetrere ned i klikksystem hvor det vil etterlate et smøremiddel. Knirkstopp er vannbasert, uten skadelige stoffer og kan trygt brukes inne i alle typer rom uten sjenerende lukt, drivgasser eller løsemidler. Produktet setter ikke flekker på gulvet, kan benyttes over gulvvarme og er miljøvennlig og nedbrytbart.

 Gulvhandelen.no er importør og forhandler av produktet i Norge. Det hele begynte når folk oppsøkte vårt service- og montørteam for å få hjelp til å utbedre knirk. Mange lurte veldig på hva slags produkt det var som fjernet all knirken fra gulvet deres. Da flere ønsket kjøpe dette på stedet av våre montører bestemte vi oss heller for å ta inn i mindre emballasjer og tilby dette til alle som ønsker prøve produktet selv.

For at Knirkstopp skal virke er det viktig at gulvet har fasede kanter / v-fas, og at det er et klikkgulv. Det kan være vanskelig å få påført produktet ned i skjøtene dersom gulvet ikke har v-fas. Det er avgjørende at man klarer påføre produktet på stedet hvor knirkingen kommer fra. Knirkstopp vil ikke kunne virke om knirkingen kommer fra andre steder eller om skjøtene f.eks er limt.

Knirkstopp påføring illustrasjon klikksystem Gulvhandelen

Knirk kan komme og gå avhengig av årstider og ved forandringer i temperatur og luftfuktighet. Det kan oppstå i gulvet eller f.eks i trappen. Knirkstopp er først og fremst designet for å fjærne knirk mellom gulvbord, men vil virke alle steder hvor man kommer til og får påført produktet. 

 

Knirkstopp selges i 120ml flaske. Flaskene har påmontert en spiss, man trenger ikke kjøpe ekstra spisser/nåler eller blande noe som helst selv. Produktet MÅ ristes godt og lenge før hver bruk, og så er det klart til påføring. Overskytende væske tørkes av med fuktig papir. Ikke dra middelet utover gulvet dersom du søler, det vil føre til at gulvet blir veldig glatt! Bruk fuktig fille eller papir til å suge væsken opp.

Knirkstopp spesialtupp for påføring i gulvets v-fuge

 

Det finnes også mange kjærringråd der ute for å få bukt med knirk, så hvorfor skal du f.eks bruke Knirkstopp istedet for WD-40 på gulvet ditt?

- WD-40 er designet for å løsne rustne skruer, det lukter mye, er svært brennbart, kan sette flekker på tregulv og er ikke akkurat det man ønsker sette inn hele gulvet på barnerommet med. Vi har testet det selv og det funker i flere tilfeller, men kun så lenge det er fuktig, straks væsken tørker opp blir effekten borte. Vi anbefaler sterkt å bruke Knirkstopp istedet for WD-40 på parkett og laminat, og selv om Knirkstopp også virker på rustne skruer så anbefaler vi heller WD-40 til dette, fordi det er designet for det.

Se mer informasjon inne på produktet.

Har du spørsmål om produktet eller om det kan virke for ditt gulv så er det bare å ta kontakt med oss på chat eller epost.

Vi selger også til profesjonelle og montører, ingen liker gulv som knirker!

Bli kvitt irriterende knirk fra gulvet idag, prøv Knirkstopp!

RELATED ARTICLES